Individuele sessies

Stress Formatting is voor iedereen een goede keuze

Kiezen voor veerkracht & vitaliteit

Iets voor jou?

3 redenen om voor stress formatting te kiezen

Ter ontspanning

Ter ontspanning

Een sessie Stress Formatting is heel relaxerend. Je voelt de stress wegglijden en je zakt weg in een diepe ontspanning.

Om werkpunten aan te pakken

Om werkpunten aan te pakken

Stress Formatting kan op een zachte en efficiënte manier stress wegnemen zodat je jouw leven meer in handen kunt nemen.

Om te groeien in bewustzijn

Om te groeien in bewustzijn

Stress formatting kan de bewuste en onbewuste opgeslagen blokkades in diepe lagen transformeren.

Zo’n sessie is dus een aanrader voor iedereen, en je kan het zelfs cadeau doen aan jouw vrienden. Veel mensen voelen de nood om in hun drukke leven even een sauna mee te pikken, of een yogales te volgen.
Een sessie Stress Formatting biedt ook die zalige ontspanning, en wel op een manier die blijft doorwerken! Een nieuwe manier van wellness.
Iedereen heeft wel bepaalde domeinen in zijn leven die je zou willen aanpakken. Dit kan gaan over fysieke, emotionele, mentale of spirituele zaken. Vaak heb je wel inzicht en goede voornemens om bijvoorbeeld niet meer te piekeren, minder perfectionistisch te zijn, gezonder te eten… maar je gewoontes en patronen zijn zo diep geworteld dat je dit niet kan verwezenlijken. Misschien heb je steeds terugkerende spanningshoofdpijn of slaapproblemen door stress. Bemerk dat wij helemaal niet het probleem diagnosticeren en behandelen! Wij nemen enkel de stress weg, zodat evolutie en heling makkelijker verlopen.
Misschien is het voor jou belangrijk om bewuster te leven, jouw leven in handen te nemen. Je kan via allerhande cursussen en meditatie dichter bij jezelf komen, en toch merken dat er bewuste of onderbewuste factoren een stok in de wielen blijven steken. Hier kan Stress Formatting een oplossing bieden, door de bewust en onbewust opgeslagen blokkades in diepe lagen te transformeren, zodat jij verder aan de slag kunt met jezelf.

Mogelijke thema's

die aan bod kunnen komen in een sessie

veerkracht en vitaliteit – zelfvertrouwen – je goed voelen in je vel – makkelijk slapen – goede relaties – fysieke weerstand – goede vertering – fris en helder hoofd – goed geheugen en concentratie – vlot bewegen – je gelukkig voelen –  je in balans voelen – gewoontes kunnen veranderen – stress signalen in je lichaam voelen en aanpakken – vrij ademhalen – keuzes kunnen maken – voelen dat je op je pad zit

Voor mensen die op zoek zijn naar hulp bij stress, burn-out en bore-out, faalangst, slaapproblemen, rusteloosheid en nervositeit, angst en paniekaanvallen,  hyperventilatie, vermoeidheid, CVS en fibromyalgie, depressiviteit, obesitas, uitputting, hoofdpijn en migraine, dyslexie, traumaverwerking, rouwproces…

Wat kan je verwachten?

verloop van een sessie

Een sessie Stress Formatting is meestal heel aangenaam. Het is een zachte, veilige en heel ontspannende methode, die tegelijkertijd ook heel efficiënt werkt.

Bij de eerste afspraak is de kennismaking belangrijk. Wie ben je en wat verwacht je? Zit je ergens mee? Heb je vragen over de methode?

De sessie zelf vindt plaats liggend op een massagetafel. Je doet je schoenen en je bril uit, en wordt toegedekt met een dekentje zodat je comfortabel kunt liggen.

Tijdens de sessie worden een aantal punten op het lichaam zachtjes aangeraakt. We noemen dit acu-holding. Dit zijn acupunctuurpunten, die door ons op een specifieke manier gebruikt worden om stress te laten wegvloeien.

Vaak gaan mensen dieper ademen tijdens de sessie, waardoor de stress nog beter kan wegvloeien. Meestal voelt de persoon zich heel ontspannen tijdens de sessie, en achteraf is er een gevoel van verhoogde vitaliteit en veerkracht.

Mensen vertellen soms dat er vanzelf een vorm van bewustwording optreedt, waardoor oude herinneringen of patronen nu losgelaten kunnen worden.

Veel verhalen vertellen over een symptoom dat opgelost is. Daarom willen wij echt benadrukken dat Stress Formatting niets te maken heeft met het stellen van diagnoses of het genezen van symptomen. Vaak is een symptoom wel de ingangspoort. Maar algauw beseft de persoon dat een symptoom enkel een signaal is van iets onderliggend. En wanneer dat aangepakt is, verdwijnt het symptoom. Maar het belangrijkste is dat de persoon dit ervaart als een kans om dingen te verwerken, om de energie weer te laten stromen, om de volheid van het leven te ervaren.

Getuigenissen

We danken de mensen die hier hun verhaal wilden doen.
Het kan andere mensen helpen om een nieuwe kans te grijpen, om hun leven een andere wending te geven of zaken aan te pakken.

Maud

Haaruitval / 35 jaar

“Het is voor mijn haaruitval dat ik hier terecht gekomen ben. Gelukkig dat ik die haaruitval had. Want daardoor heb ik hulp gezocht. Nu kan ik eindelijk alle opgehoopte emoties en spanningen loslaten. Zonder die haaruitval zou het allemaal van binnen blijven zitten zijn. Mijn haaruitval zelf is nog niet helemaal opgelost. Het verergert wel niet meer. Maar ik vind het niet meer zo belangrijk, want daardoor ziet mijn leven er nu beter uit!”

Alla

Vruchtbaarheidsproblemen / 35 jaar

“Het lukte ons maar niet om zwanger te worden. Volgens de gynaecoloog moest ik een behandeling ondergaan om de kansen op een zwangerschap te verhogen. Ik heb namelijk het Polycystisch Ovarieel Syndroom. Ik zag het niet zitten om hormonale behandelingen te ondergaan, en mijn vriend steunde mij daarin. Toen vertelde iemand mij over Annemie en Stress Formatting. Veel vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen waren daardoor blijkbaar zwanger geworden. Wij begrepen niets van die aanpak, het leek ons vreemd, maar we wilden het een kans geven. Nu onze baby drie maand oud is, zijn we echt wel zeker dat het werkt, ook al weten we niet hoe! Na minder dan tien sessie Stress Formatting was ik zwanger, hoewel de medische wereld een bevruchting zonder medische behandeling onmogelijk achtte. Gedurende de zwangerschap gingen we nog voor een aantal sessies Stress Formatting, en alles verliep zonder enig probleem. Nu zijn we dolgelukkig met onze zoon. We zien hem groeien, en we willen deze benadering zo graag aanraden al onze vrienden en bekenden die moeite hebben om zwanger te worden. Wij hebben ondervonden dat Stress Formatting een heel zachte en natuurlijke manier is om ons leven te veranderen!”